top of page
Ingrid-00076.jpg

Ingrid van Lamoen

Ik ben een combinatie van empathisch en sensitief, maar ook eerlijk, duidelijk en zeggen waar het op staat. Groot fan van structuur en organisatie en tegelijkertijd flexibel in denken en doen. Een perfectionist en harde werker, die tevens dol is op vrije tijd. Ik laat me leiden door mijn hart en gevoel, maar luister ook naar de rationele kant.

Ogenschijnlijke tegenstellingen die mijn leven in balans houden.

 

Ik vind het belangrijk dat ik werk doe waar ik blij van word en energie van krijg. Daarom werk ik graag met klanten met wie ik een klik heb. Die producten/diensten aanbieden waar ik ook enthousiast van word en waar ik mijn ervaring, skills en creativiteit optimaal kan benutten. Ik hecht waarde aan wederzijds vertrouwen en voel me graag betrokken bij de onderneming van mijn klanten, zodat ik ook een sparringpartner ben, naast een uitvoerder van werkzaamheden.

Met werkervaring in het onderwijs, de reiswereld, management in het buitenland, én een eigen onderneming, heb ik in de afgelopen tien jaar een zeer uiteenlopend repertoire aan vaardigheden opgebouwd. Zowel in het Nederlands en Engels, als Spaans.

Als Virtual Assistant wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om andere ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf, en hen tegelijkertijd te ontzorgen. Door taken uit handen te nemen op het gebied van marketingcommunicatie en meer structuur en organisatie aan te brengen binnen het bedrijf. Met een (hernieuwde) heldere focus op de core business en de werkzaamheden die prioriteit hebben, een efficiëntere manier van werken en de doelen voor de toekomst duidelijk, wil ik mijn klanten helpen met net zoveel plezier en energie aan het werk te zijn als ik.

Ik werk vanaf mijn eigen locatie en ons contact vindt voornamelijk online plaats. Wel begin ik graag met een kennismaking in real life; samenwerken is op elkaar kunnen vertrouwen. 

Wil je nog meer van me weten?

Laten we kennismaken!

Mijn verhaal

Vanwege het gebrek aan vaste banen in het onderwijs had ik geproefd van het buitenland - in mijn werk als reisleider en tijdens een backpack-trip in Zuid Amerika - en dat smaakte naar meer.

Zo bevond ik mij begin 2015 'ineens' in Cusco, Peru.

Ik begon daar als manager van Healing House Cusco; een holistisch centrum waar ik mezelf beter heb leren kennen en een nieuwe weg ben ingeslagen.

Sindsdien heb in mijn eigen leven behoorlijk wat veranderingen doorgevoerd om voor mezelf een betere balans te vinden.

Ik heb ervoor gekozen om niet zomaar meer te streven naar het bereiken van succes volgens de algemene maatstaven van de westerse samenleving. Liever maak ik keuzes gebaseerd op 'wat maakt je gelukkig' en 'waar word je onwijs enthousiast van'.

Want als ik me goed voel en gelukkig ben, in balans ben, mijn beste zelf ben, dan kan ik ook het beste geven aan anderen.

Wordle Amna VA.jpg
bottom of page